X
تبلیغات
دنیای اسراء
دنیای اسراء
وبلاگ شخصی
امشب اومدم با یک پست یلدایی. این دسر کار خاصی نداره فقط خالی کردن انارها یه کم وقت میبره که اگه با روشی که گفتم عمل کنید کار زیادی نداره. من برای لایه زیری از کاسترد استفاده کردم شما میتونید از پودینگ وانیلی، پالدا، کرم شیر یا ژله بستنی استفاده کنید. بهر حال امیدوارم درست کنید و در شب یلدا در کنار اعضای خانواده نوش جان کنید.


 


برچسب‌ها: شب یلدا, کاسترد

ادامه مطلب...
نوشته شده در تاريخ چهارشنبه بیست و نهم آذر 1391 توسط اسراء |
  یک دسر خوشمزه و خیلی آسون که گزینه مناسبیه واسه این روزهای گرم تابستون.   

 



ادامه مطلب...
نوشته شده در تاريخ جمعه شانزدهم تیر 1391 توسط اسراء |
 دوستهای نازنینم سلام. اول باید یه عذرخواهی حسابی بکنم از دوستهای خوبم که تو این مدت که نبودم به وبلاگ سر زدند ولی نبود پست جدید تو ذوقشون خورده، واقعا معذرت میخوام...یه مشکلی برام پیش اومد که شاید اگه بگم بخندید، تو تعطیلی 14 و 15 خرداد داداشم اومده بود تبریز، وقتی هم که اون میاد دیگه کامپیوتر رو فراموش میکنم و با لپ تاب اون کار میکنم، اینبار موس نیاورده بود و من موس کامپیوترم رو با اون استفاده میکردم، موقع رفتن هم مثل همیشه در آخرین لحظات لپ تاپ رو من سریع جمع کردم و یادم رفت موسم رو گذاشتم تو کیف داداش گرام و اون هم با خودش برد تهران...دیگه این شد که نتونستم تو این مدت پست جدید بنویسم. امیدوارم عذرم موجه بوده باشه و دوستهای گلم من رو ببخشند و ممنونم از عزیزهایی که تو این مدت برام کامنت گذاشتند و جویای حالم بودند.

خوب بریم سر اصل مطلب و دستور جدید، سوفله گلاسه یه نوع بستنی که خیلی راحت درست میشه و دردسرهای درآوردن از فریزر وهم زدن مدام بستنی رو نداره. در کل گزینه خوب و راحتیه واسه وقتهایی که مهمون دارید و میخواید با بستنی پذیرایی کنید. البته گفته باشم یه کم حالت یخی و تگری داره. من که دوست دارم، شما هم درست کنید امیدوارم دوست داشته باشین.

این دسر رو میتونید با پوره انواع میوه مثل موز، هلو، کیوی، طالبی، شاتوت و...درست کنید، مال من ورژن توت فرنگیشه. اینبار اگه خدا بخواد میخوام سه رنگش رو درست کنم، حتما اگه محقق شد تو وبلاگ هم میگذارم.





ادامه مطلب...
نوشته شده در تاريخ شنبه بیست و هفتم خرداد 1391 توسط اسراء |
ژله خرده شیشه یا ژله موزاییکی یکی از زیباترین و راحتترین مدلهای تهیه ژله است. هم خوشگله و هم درست کردنش سخت نیست. مطمئنم خیلی از دوستهای هنرمندم این ژله رو بلدن ولی واسه عزیزایی که تازه کارند این پست میتونه مفید باشه.





ادامه مطلب...
نوشته شده در تاريخ پنجشنبه بیست و چهارم فروردین 1391 توسط اسراء |
 سلام عزیزان من... امروز با یک دسر ساده و خوشمزه اومدم پیشتون، نکته مهم این دسر اینه که پرکالری نیست، در عین حال خیلی هم خوشمزه است. در مواد اولیه ش کره داره که من اون رو هم حذف کردم ولی بازم خوشمزه بود.


پودینگ وانیلی



ادامه مطلب...
نوشته شده در تاريخ جمعه پنجم اسفند 1390 توسط اسراء |
سرگل جان بالاخره امروز دسر ویژه ای رو که خواسته بودی فرصت کردم درست کنم، سعی میکنم پستهای دیگه ای هم در این زمینه داشته باشم.

این دسر واسه عاشقای شکلات خیلی عالیه، یک پودینگ خوشمزه با طعم کاکائو و یک ظرف خوردنی شکلاتی.




ادامه مطلب...
نوشته شده در تاريخ شنبه پانزدهم بهمن 1390 توسط اسراء |

فکر میکنم اسم ژله شطرنجی رنگارنگ واسه این ژله مناسب باشه...البته بیشتر شبیه به پنجره های قدیمیه، شاید هم بهتر بود اسمش رو میگذاشتم ارسی با ضمه روی الف و ر، آخه ارسی به پنجره هایی گفته میشه که از شیشه های کوچیک رنگی درست بشه.

برای اولین تجربه خوب بود، ولی دفعه بعد میخوام ژله ها رو کوچکتر برش بزنم و از رنگهای بیشتری و قالب بزرگتر استفاده کنم، فکر میکنم اونجوری قشنگ تر هم میشه.

درست کردن این ژله راحته ولی یه کم صبر و حوصله میخواد، اگه دارین با من به ادامه مطلب بیاین.







ادامه مطلب...
نوشته شده در تاريخ شنبه یکم بهمن 1390 توسط اسراء |

دیروز عصر که از سر کار برگشتم خونه، خیلی خسته بودم. اما چون چند روز بود میخواستم این دسر رو درست کنم و وقتی یه فکری به گله اینجانب می افته حتما باید عملی بشه، بعد از کمی استراحت شروع به کار کردم اولش فکر میکردم کارم نیم ساعته تموم میشه، ولی این دسر ما درست دو ساعت از وقت نازنین من رو گرفت (به سادگیش نگاه نکنید) وسطهای کار بود که مامانم هم اومد و کلی دعوام کرد که به جای استراحت اومدی وایستادی پای گاز که چی بشه، بهش گفتم مامان جاااااااااان یه کم هم بیا این رو شما هم بزن من برم ژله رو آماده کنم، گفت کمکت نمیکنم تا درس عبرتی برات بشه، و بعد از این وقتی خسته ای از این کارها نکنی، خلاصه کار من ساعت دوازه نصف شب تموم شد و من بیجاره هم فرداش که میشد امروز یه کار اداری داشتم و باید ساعت شش و نیم صبح از خواب بیدار میشدم.  

دیگه دیشب فرصت نشد متنش رو تایپ کنم و براتون بگذارم. این هم از ماجرای دسر پالدا و ژله انار، یه توضیحی در مورد پالدا بگم که این دسر رو ما زعفرانی درست میکنیم و توش شیر هم نمیریزیم، عکس یک دسر شبیه به این رو وقتی از جلوی روزنامه فروشی میگذشتم رو جلد مجله آشپزی خانواده سبز دیدم که با میوه دیگه ای درست شده بود نمیدونم مواد اون دسر چی بود، اما ایده ای شد واسه من برای درست کردن این دسر خوشمزه.



یه پست قبلا در مورد پالدا داشتم حتما بخونینش.



ادامه مطلب...
نوشته شده در تاريخ یکشنبه بیست و هفتم آذر 1390 توسط اسراء |

دیشب میخواستم ژله رنگین کمان درست کنم ولی تو خونه ژله قرمز نداشتم، وقتی یخچال رو نگاه کردم و میوه ها رو دیدم فکر کردم ژله میوه درست کنم و چون شیر هم تو خونه داشتیم تصمیم گرفتم ژله میوه رنگارنگ درست کنم و این ی شد که می بینید.

ژله به نسبت سایر دسرها کم کالری و سالم تره، و اضافه کردن شیر و میوه به اون باعث میشه مفید هم باشه. برای افرادی که زیاد اهل خوردن دسر و چیزهای شیرین هستند میتونه گزینه خوبی باشه.



برچسب‌ها: ه

ادامه مطلب...
نوشته شده در تاريخ شنبه نوزدهم آذر 1390 توسط اسراء |

این چیزی که من درست کردم نمیدونم اسمش چیه شاید کیک بستنی باشه شاید هم به خاطر شکلش بتونیم بهش بگیم زوکوتو.

دیشب هوس کردم یه دسر با بستنی درست کنم.اولش فکر کردم کیک بستنی درست کنم ،اما اون وقت شب دیگه نه میتونستم خودم  کیک درست کنم و نه اینکه از بیرون بگیرم.در نتیجه توی کابینت رو نگاه کردم و یه بسته بیسکوییت پتی پور پیدا کردم.این شد که با همون موادی که داشتم این دسر رو درست کردم.حالا باید تا افطار صبر کنم و ببینم چی از آب در اومده،هر چی باشه یه دسر خنک بعد افطار خیلی میچسبه.

 

سایت آپلود عکس رایگان , فضای رایگان برای آپلود عکس , آپلود عکس با لینک مستقیم , آپلود عکس رایگان



ادامه مطلب...
نوشته شده در تاريخ دوشنبه بیست و چهارم مرداد 1390 توسط اسراء |

یه روش ساده و آسون واسه درست کردن ژله ریختن اون  تو پوست پرتقال ،لیموئه، که هم جالب میشه و هم اینکه خیلی راحت هر کس هر چند تا خواست میتونه بخوره و ظرف کثیف کردن هم نداره و مخصوصا تو مهمونی که بچه ها باشن ایده خیلی جالبیه و معمولا بچه ها وقتی میبین خیلی خوششون میاد.


سایت آپلود عکس رایگان , فضای رایگان برای آپلود عکس , آپلود عکس با لینک مستقیم , آپلود عکس رایگان



ادامه مطلب...
نوشته شده در تاريخ چهارشنبه نوزدهم مرداد 1390 توسط اسراء |

این دسر واسه اونایی که مشکل برگردونندن دسر از قالب رو دارن میتونه ایده خوبی باشه چون تو ظرفی که دسر رو آماده میکنیم سرو میشه.لایه اول این دسر کرم پرتقاله و لایه دوم ژله پرتقال وسوم کرم شیر و لایه رویی فیله پرتقال و ژله آناناس تشکیل شده. به نظر من که خیلی خوشمزه و خوشگله، البته کمی پر کالری ولی با نیم ساعت پیاده روی حل میشه. 

 

 

دستور پخت در ادامه مطب



ادامه مطلب...
نوشته شده در تاريخ جمعه نهم اردیبهشت 1390 توسط اسراء |

آپلود عکس

خرید اینترنتی

فال حافظ

قالب وبلاگ

.: Weblog Themes By Blog Skin :.

آپلود عکس

خرید اینترنتی

فال حافظ

قالب وبلاگ