دنیای اسراء
وبلاگ شخصی
سلام بعد یک ماه . تو پست قبلی نوشتم که حس و حال نوشتن ندارم اما فکر نمیکردم بتونم این مدت از اینترنت و وبلاگم دور بمونم، از نظر جسمی مشکلی نداشتم ولی از نظر روحی خیلی خسته بودم و خستگی کار و مسائل دیگه باعث شد که مدتی به خودم استراحت بدم و شبها بجای نشستن پای کامپیوتر و اینترنت استراحت کنم.  ولی واقعا شرمنده دوستهای نازنینی هستم که نگرانم شدند، امیدوارم درکم کنید و من رو ببخشید.

جواب کامنتها رو هم بزودی میدم.

حالا بریم سراغ این ساندویچ لقمه های خوشمزه، این لقمه ها ایده های خیلی عالی هستند برای مهمونی های عصرانه و تولد. مواد ساده و در دسترسی دارند و مهم اینه که نیاز به گرم کردن ندارند و میتونید صبح آماده کنید و عصر سرو کنید. قبلا یک مدل ساندویچ لقمه با خمیر آموزش دادم، میتونید برای نون از اون استفاده کنید.






برچسب‌ها: پنیر ورقه ای, ژامبون

ادامه مطلب...
نوشته شده در تاريخ سه شنبه بیست و یکم آذر 1391 توسط اسراء |
این اردور خوشگل و خوشمزه رو از سایت سفره خونه یاد گرفتم، واسه مهمونی های عصرونه و تولد خیلی عالیه، اگه روز مهمونی وقت درست کردن چیزی رو ندارید میتونید شب قبل درست کنید و روز بعد سرو کنید به نظر من خوشمزه تر هم میشه.



برچسب‌ها: نان تست, پنیر خامه ای, مرغ

ادامه مطلب...
نوشته شده در تاريخ دوشنبه سوم مهر 1391 توسط اسراء |
این فلفلهای خوشگل رو واسه خوردن کنار غذا خریده بودم، اون شب مامان مهمون بود و من باید شام درست میکردم و چون حال و حوصله درست کردن غذاهای تکراری نداشتم و از طرفی دلم میخواست با این فلفلهای زیبا یه چیزی درست کنم به ذهنم رسید که دلمه این فلفلهای رو درست کنم، چند تا هم قارچ تو خونه داشتیم و نتیجه اینی شد که می بینید.خیلی راحت و آسون بود و در ضمن خیلی هم خوشمزه شده بود.




برچسب‌ها: فلفل شیرین, قارچ, پنیر پیتزا

ادامه مطلب...
نوشته شده در تاريخ جمعه هفدهم شهریور 1391 توسط اسراء |
اینی که می بینید یک ساندویچ بسیار خوشمزه است، و یه شام کامل. دستور این غذای خوشمزه رو من از مهدیه عزیزم گرفتم، البته در روش اون با نون لواش درست میشه، که اونجوری هم خوشمزه میشه. نوع دیگش رو هم قبلا ناردونه عزیزم تو وبلاگش گذاشته بود. من همیشه به صورت برش نخوردم سرو میکردم، اما چون پیش غذاها طرفدارهای زیادی تو وبلاگ دارن، اینبار برش زدم تا به صورت لقمه ای دربیاد و با این روش میشه یک پیش غذای جالب و آسون واسه سفره های مهمونی شما. 

یک نکته نمیدونم چرا اسمش پروتوفلیو هست،همچین دستوری تو سایتهای انگلیسی زبان هم پیدا نکردم، اگه کسی میدونه بگه.



برچسب‌ها: اردور, مرغ, فلفل دلمه رنگی

ادامه مطلب...
نوشته شده در تاريخ پنجشنبه دوم شهریور 1391 توسط اسراء |
همراهای همیشگی من سلام. عید فطر رو بهتون تبریک میگم، ممنونم از همتون که تو این مدت من رو تنها نگذاشتید. ببخشید که چند وقتیه پست جدید نتونستم بنویسم. واقعیتش بعد از زلزله مامانم نمیگذاشت به اتاقم برم چون اتاقم طبقه بالاست و مامانم و البته خودم هم میترسیدم. 

بریم سراغ دستور غذا، این فلفل رنگی ها رو گرفته بودم تا دلمه درست کنم، اما چون ماه رمضونی این جور غذاها تو خونه ما طرفدار نداره، مونده بود توی یخچال و داشت چروک میشد.مونده بودم باهاشون چکار کنم، اول میخواستم پیتزا به شکل گل آفتابگردان درست کنم ولی راستش حال درست کردن خمیر نداشتم.که یهو ایده تزیین سالاد الویه با این فلفلها به ذهنم رسید که شد اینی که می بینید. حتما پیتزا هم با این تزیین میگذارم چون به نظرم خیلی خوشگل میشه.




برچسب‌ها: مرغ, فلفل دلمه رنگی, گل آفتابگردان

ادامه مطلب...
نوشته شده در تاريخ دوشنبه سی ام مرداد 1391 توسط اسراء |
بعد از توپک خرما امروز اومدم با یه توپک دیگه به اسم توپک سیب زمینی. از این توپکها میتونید تو سینی اردور استفاده کنید، به تنهایی هم یک پیش غذای ساده و جالبه که سفره تون رو خوشگل میکنه.




برچسب‌ها: سیب زمینی, اردور

ادامه مطلب...
نوشته شده در تاريخ سه شنبه هفدهم مرداد 1391 توسط اسراء |
سلام، نماز روزه هاتون قبول درگاه حق باشه انشالله، امیدوارم از برکات این ماه بهره کامل رو ببرید و من رو هم تو دعاهاتون یاد کنید.

امروز اومدم با یک سوپ بسیار ساده ولی در عین حال خیلی خوشمزه. سوپ شوید رو من اولین بار چند ماه پیش که رفته بودیم مشهد تو هتل محل اقامتمون خوردم. اولش که سوپ رو آوردن به نظرم جالب نیومد ولی وقتی چشیدم از طعمش خوشم اومد، مخصوصا که مواد زیادی نمیخواد و معمولا در دسترسه. طعم این سوپ تقریبا شبیه به آش آبغوره ای هست که قبلا توی وبلاگ دستورش رو گذاشتم، موادشون با هم فرق میکنه اما نمیدونم چرا وقتی این سوپ رو میخورم طعم آش ابغوره برام تداعی میشه، احتمالا بخاطر چاشنی آبغوره و شوید باشه. شما هم درست کنید و بهم بگید به نظر شما هم طعمشون شبیه هم هست یا نه؟

 



ادامه مطلب...
نوشته شده در تاريخ پنجشنبه پنجم مرداد 1391 توسط اسراء |
این پیتزاها با باقی مانده خمیری که از پخت نان کندوی پنیری مونده بود درست شدند و همونطور که تو ژست قبلی گفتم نصف خمیر رو برای پخت نون استفاده کردم و با نصف دیگش هم این پیتزا های خوشمزه پخته شدند. به جرات میتونم بگم این خمیر برای پیتزا هم خیلی عالیه و نون ترد و کرانچی بهمون میده که من عاشق این مدل پیتزا هستم. این مدل پیتزا گزینه مناسبیه برای مهمونی های عصرانه، حتی برای افطار هم میتونید استفاده کنید.

من این رو با گوشت آماده کردم شما میتونید از هر فلینگی  که دوست داشتید استفاده کنید.

 



ادامه مطلب...
نوشته شده در تاريخ سه شنبه سوم مرداد 1391 توسط اسراء |
سلام، امروز اومدم تا غیبت یک هفته ای رو جبران کنم و چند تا پست خوشمزه داشته باشم. آمار وبلاگ نشون میده پس غذاها خیلی طرفدار داره و من به این خاطر سعی میکنم چند تا پیش غذای راحت و آسون یاد بدم. 

این رولت در عین اینکه خیلی راحته و خیلی خوشمزه هم هست و میتونه سفرتون رو زیبا بکنه، این رولت رو یک ماهی میشه من درست کردم، اما فعلا هم تو تبریز اسفناج کم و بیش پیدا میشه ولی اگه اسفناج هم پیدا نکردید میتونید به جای اون از سبزی کوکو استفاده کنید.





ادامه مطلب...
نوشته شده در تاريخ جمعه نهم تیر 1391 توسط اسراء |
یه غذای خوشمزه از کشور ترکیه، مخصوصا برای دوستهای گلی که غذاهای خمیری رو دوست دارند. این غذا خیلی خوشمزه است و فقط درست کردن خمیرش یک مقدار زمان میبره، که اگه  عجله داشته باشین یا اینکه نمیخواین آشپزخونتون بخاظر خمیر بازی کثیف بشه میتونید از خمیر یوفکای آماده یا حتی از نان لواش هم استفاده کنید. 




ادامه مطلب...
نوشته شده در تاريخ دوشنبه هجدهم اردیبهشت 1391 توسط اسراء |

من این کوکو رو از یک دوست یاد گرفتم. اسمش واسم جالب بود، ازش پرسیدم، حالا چرا پگاه نمیدونست. بعدها توی یه مجله آشپزی این کوکو رو با همین اسم دیدم،با دستور خانم مالک. 

به هرحال درستش کردم و واقعا هم خوشمزه شد و همه افراد خانواده دوست داشتند.





ادامه مطلب...
نوشته شده در تاريخ سه شنبه بیست و نهم فروردین 1391 توسط اسراء |

اونهایی که با وبلاگ من آشنا هستند میدونن که زیاد اهل سوسیس و کالباس و اینجور چیزها نیستم و غذاهایی رو که با این مواد درست میشه رو سعی میکنم جایگزین دیگه براش بگذارم. اما این رولت فرق میکنه، این پیش غذا رو خیلی دوست دارم آخه اولین غذایی که خودم و به تنهایی و بدون کمک مامانم درست کردم این مساله برمیگرده به ده، پانزده سال پیش و ماه رمضان که برای مهمونی افطار واسه حدود سی نفر مهمون درست کردم و همه هم خوششون اومده بود و کلی تعریف کردند.

این پیش غذا هم مواد کمی میخواد و هم درست کردنش راحته، پس یه پیشنهاد خوبه واسه دوستهایی که یه پیش غذای راحت و خوب خواسته بودند.





ادامه مطلب...
نوشته شده در تاريخ پنجشنبه هفدهم فروردین 1391 توسط اسراء |

پیراشکی یک غذای مناسبه واسه شام، مخصوصا اگه بمونه و فرداش ببری سرکار، اونجا بیشتر از خونه می چسبه.اصولا من غذاهای مونده رو اصلا دوست ندارم ولی خوراکهایی که با خمیر درست میشه استثنا هستند، به نظرم وقتی می مونن خوشمزه تر میشه. البته سوء تفاهم نشه منظورم چند روز نیست.

 تنها مشکلی که غذاهای خمیری دارند دنگ و فنگ درست کردن خیمره. من که وقتی خمیر درست میکنم انقدر ظرف کثیف میکنم که نگو...اگه مامانم حوصله داشته باشه میشوره ولی وای به روزی که مامانم حس و حال خمیر درست کردن من رو نداره، مجبورم یه نیم ساعت وایسم سر سینک و ظرف بشورم. به همین خاطر و اینکه بنده توظرف شستن تنبل تشریف دارم، معمولا وقتی میخوام پیراشکی و پیتزا درست کنم زیاد خمیر درست میکنم و مابقی خمیر رو فریز میکنم. مثلا واسه پیراشکی خمیر رو باز کرده و قالب میزنم و مثل خمیر پیراشکی های حاضری وسطتشون نایلون میگذارم، آخر سر هم توی یک زیپ کیپ میگذارم و منتقلش میکنم فریزر. هر وقت هوس پیراشکی کردم از فریزر در میارم و وقتی کمی نرم شدند باهاش پیراشکی درست میکنم. به همین سادگی به همین خوشمزگی





ادامه مطلب...
نوشته شده در تاريخ دوشنبه دهم بهمن 1390 توسط اسراء |

این سالاد رو واسه شب یلدا درست کرده بودم و امروز آپ میشه، سرعت عمل رو می بینین دیگه...  

اگه سالاد کلم رو دوست دارید با انار هم امتحانش کنید، طعم جالبی داره.




ادامه مطلب...
نوشته شده در تاريخ پنجشنبه هشتم دی 1390 توسط اسراء |

دوستای خوبم سلام

کلی شرمنده به خاطر دیر آپ کردنم و ممنون از دوستای نازنینی که بهم سر زدن.

اینبار با دستور سوپ عدس و پاستا اومدم که یه سوپ واقعا خوشمزه و کلی مفیده که تو این شب های نیمه سرد پاییز خیلی می چسبه.الان هم که دارم این مطلب رو تایپ میکنم هوای تبریز بارونیه و من با اینکه سردمه ولی پنجره رو باز کردم تا صدای بارون رو بشنوم،ایکاش الان تو یه روستا بودم تا بوی بارون رو هم حس میکردم وقتی روی خاک میریزه و بوی خاک بلند میشه.آخه دیگه تو شهرها وقتی هم بارون میاد بوی آسفالت و سیمان بلند میشه نه بوی خاک!

البته این غذا مربوط میشه به چند ماه پیش چون عکس همه مراحلش رو نداشتم، دستورش رو هم نمیگذاشتم. اما دیگه با این بی دوربینی مجبور شدم. مطمئن باشید اگه درستش کنید حتما خوشتون میاد.


سایت  آپلود عکس رایگان , فضای  رایگان برای آپلود عکس , آپلود عکس با لینک مستقیم , آپلود عکس رایگان



ادامه مطلب...
نوشته شده در تاريخ یکشنبه بیست و چهارم مهر 1390 توسط اسراء |
یه پیراشکی ساده و خوشمزه


سایت  آپلود عکس رایگان , فضای  رایگان برای آپلود عکس , آپلود عکس با لینک مستقیم , آپلود عکس رایگان



ادامه مطلب...
نوشته شده در تاريخ شنبه دوازدهم شهریور 1390 توسط اسراء |

تو خونه ما پیراشکی مخصوصا پیراشکی اسفناج خیلی طرفدار داره،هر وقت اسفناج بگیریم اولین گزینه پیراشکی اسفناجه.من حتی گاهی که حوصله خمیر بازی ندارم پیراشکی رو با نون لواش درست میکنم که اون هم خیلی خوشمزه میشه.

دیروز هم هوس پیراشکی اسفناج کرده بودم.خمیرش رو درست کردم،عکس یه چیزی شبیه به اینا رو تو اینترنت دیده بودم،تصمیم گرفتم اینبار پیراشکی رو به این شکل درست کنم.انصافا هم همه خوششون اومد.

بابام که خیلی خوشش اومده بود میگفت نونایی به این شکل درست کن توش چیزی نذار، تا تو هیئت به جای نون زنجبیلی بدیم به مامانم هم گفت تو هم آش درست کن خیلی عالی میشه.فک کن من باید هفتاد هشتاد تا از این نونا درست میکردم،منم واسه اینکه از زیر این کار در برم،گفتم زشته بابا چی میگن،نون زنجبیلی خیلی بهتره ولی با آش موافقم (آخه کارای اصلی آش رو مامانم میکنه).

ولی راستیتش خودم هم دوست دارم واسه هیئتمون از اینا درست کنم.

سایت آپلود عکس رایگان , فضای رایگان برای آپلود عکس , آپلود عکس با لینک مستقیم , آپلود عکس رایگان



ادامه مطلب...
نوشته شده در تاريخ پنجشنبه سوم شهریور 1390 توسط اسراء |
کنجد خواص زیادی داره و خیلی خوبه که ازش زیاد استفاده کنیم.این کوکو بعلت داشتن کنجد هم خوشمزه است هم مفید


سایت  آپلود عکس رایگان , فضای  رایگان برای آپلود عکس , آپلود عکس با لینک مستقیم , آپلود عکس رایگان



ادامه مطلب...
نوشته شده در تاريخ دوشنبه سی و یکم مرداد 1390 توسط اسراء |
یه کوکو خوشمزه که نیازی نیست دیگه نون کنارش بگذارید.


سایت آپلود عکس رایگان , فضای رایگان برای آپلود عکس , آپلود عکس با لینک مستقیم , آپلود عکس رایگان




ادامه مطلب...
نوشته شده در تاريخ پنجشنبه بیست و هفتم مرداد 1390 توسط اسراء |

دو ماه پیش واسه نهار دعوت بودیم خونه داییم.زندایی عزیزم از برگهای مو حیاطشون دلمه درست کرده بود، واقعا هم خیلی خوشمزه شده بودن.ما هم کلی تعریف کردیم،که به به چقده خوشمزه چه برگ دلمه های لطیف و خوشمزه ایی، در نتیجه دایی جان زحمت کشیدن و برا ما هم برگ مو چیدن،اون هم چه برگایی.همشون کوچیک و تازه و لطیف بودن.فرداش مامانم دست به کار شد تا دلمه برگ مو درست کنه،منم تصمیم گرفتم طرز تهیش رو تو وبلاگ بذارم.عکساش روهم گرفتم اما چون توضیحاتش زیاد بود و اصولا تایپ کردن حوصله میخواد هر روز امروز فردا میکردم برا تایپش،امروز که دوباره مامان داشت دلمه درست میکرد من یادم افتاد که قرار بود پست دلمه داشته باشم در نتیجه عزمم رو جزم کردم برای تایپ دلمه.


سایت آپلود عکس رایگان , فضای رایگان برای آپلود عکس , آپلود عکس با لینک مستقیم , آپلود عکس رایگان

پستهای زیادی در مورد دلمه برگ  مو و دلمه برگ مو تبریز هست ولی چون این یه غذایی سنتیه و هر کس روش خاص خودش رو داره  دوست داشتم تو وبلاگم باشه.و واسه این که دقیق بنویسم از بس مامانم رو سوال پیچ کردم دیگه کلافه شده بود.قربونش برم.

امیدوارم شما هم درست کنید و لذت ببرید.



ادامه مطلب...
نوشته شده در تاريخ سه شنبه بیست و پنجم مرداد 1390 توسط اسراء |

فکر نمیکردم کوکوی ماکارونی اینقدر نرم و خوشمزه بشه.

ممنون از شهناز جون به خاطر این کوکوی خوشمزه.


سایت آپلود عکس رایگان , فضای رایگان برای آپلود عکس , آپلود عکس با لینک مستقیم , آپلود عکس رایگان


برچسب‌ها: پاستا, ژامبون

ادامه مطلب...
نوشته شده در تاريخ جمعه بیست و یکم مرداد 1390 توسط اسراء |

شما رو نمیدونم ولی تو خونه ما سر سفره افطار سوپ یا آش حتما باید باشه امروز هم یه سوپ خوشمزه داشتیم.

امیدوارم درست کنید و واسه افطار نوش جان کنید و البته ما رو هم دعا کنید.


سایت آپلود عکس رایگان , فضای رایگان برای آپلود عکس , آپلود عکس با لینک مستقیم , آپلود عکس رایگان



ادامه مطلب...
نوشته شده در تاريخ پنجشنبه بیستم مرداد 1390 توسط اسراء |

دوستای خوبم ماه رمضان رو به شما تبریک میگم و امیدوارم از بهره مندان در این ماه شریف باشیم.

تو ماه رمضان سعی میکنم غذاهایی رو آموزش بدم که مناسب استفاده در این ماه باشه.و امیدوارم شما استفاده کنید و من رو هم دعا کنید.

تو این پست میخوام دستور یه سوپ خیلی خوشمزه و مفید رو براتون بذارم که میتونه یه غذای افطار سالم و کامل براتون باشه.

سایت  آپلود عکس رایگان , فضای  رایگان برای آپلود عکس , آپلود عکس با لینک مستقیم , آپلود عکس رایگان

طرز تهیه در ادامه مطلب



ادامه مطلب...
نوشته شده در تاريخ دوشنبه دهم مرداد 1390 توسط اسراء |
از وقتی که این دستور این غذا رو تو مامی سایت دیدم میخواستم درستش کنم اما فرصت نمیشد.ولی از اونجایی که اگه تصمیم بگیرم کاری بکنم تا انجامش ندم راحت نمیشم دیروز عصر تصمیم گرفتم درستش کنم اما چون دیر وقت بود و فرصتی برای آماده کردن خمیر و اینکه صبر کنم تا ور بیاد رو نداشتم،یه خمیر نون بربری گرفتم و کمی روغن و آرد مخلوطش کردم وبا این خمیر حلقه مرغ و ریحان رو درست کردم.انصافا هم خمیرش عالی شده بود.

البته گفته باشم این بربری که من از خمیرش استفاده کردم کیفیتش خیلی عالیه ،هم ترد میشه وهم خوشمزه ،بعدا نیاین بگین که ما خمیر بربری گرفتیم و باهاش حلقه مرغ درست کردیم خراب شد.


حلقه مرغ و ریحان 


برچسب‌ها: مرغ, پنیر پیتزا

ادامه مطلب...
نوشته شده در تاريخ سه شنبه بیست و هشتم تیر 1390 توسط اسراء |
سلام.اگه میونتون با سالاد ماکارونی خوبه بهتون توصیه میکنم این سالاد رو امتحان کنید.به نظر من سالاد ماکارونی با مرغ واقعا خوشمزه است.

سایت آپلود عکس رایگان , فضای رایگان برای آپلود عکس , آپلود عکس با لینک مستقیم , آپلود عکس رایگان



ادامه مطلب...
نوشته شده در تاريخ چهارشنبه پانزدهم تیر 1390 توسط اسراء |
اولا سلام دوستای خوبم،دوما عید مبعث رو بهتون تبریک میگم البته با عرض شرمندگی با چند روز تاخیر.سوما هم میخوام براتون دستور یه پیش غذای ساده با سیب زمینی بذارم که میتونه یه شام راحت و خوشمزه هم باشه. سایت آپلود عکس رایگان , فضای رایگان برای آپلود عکس , آپلود عکس با لینک مستقیم , آپلود عکس رایگان

ادامه مطلب...
نوشته شده در تاريخ شنبه یازدهم تیر 1390 توسط اسراء |
قارنی یارخ یا شکم پاره یکی از پیش غذاهای آذربایجان است که پنج،ده سال پیش معمولا تو مهمونی ها به عنوان پیش غذا سرو میشد.اما این روزها با باب شدن انواع پیش غذاهای خارجی انواع دلمه و کوکو ها از رونق افتاده.
با یه کم تغییر میتونیم از غذاهای قدیمی خودمون باز هم تو مهمونیامون استفاده کنیم که به نظر من خیلی بهتر از انواع پیش غذاهایی هست که با سوسیس و کالباس درست میشه.


سایت آپلود عکس رایگان , فضای رایگان برای آپلود عکس , آپلود عکس با لینک مستقیم , آپلود عکس رایگان


ادامه مطلب...
نوشته شده در تاريخ دوشنبه شانزدهم خرداد 1390 توسط اسراء |

سایت آپلود عکس رایگان , فضای رایگان برای آپلود عکس , آپلود عکس با لینک مستقیم , آپلود عکس رایگان

تو این فصل که روزها طولانی تره عصرونه خیلی میچسبه.من واسه عصرونه نون پنیر و سبزی رو خیلی دوست دارم.اینبار خواستم یه کم تنوع به عصرونم بدم که این از آب در اومد.اگه دوست دارین شما هم امتحان کنین ادامه مطلب رو بخونین.


برچسب‌ها: بیسکویت ترد

ادامه مطلب...
نوشته شده در تاريخ یکشنبه یکم خرداد 1390 توسط اسراء |

رولت های غذایی به عنوان یک پیش غذا سرو میشوند.توی این رولت ها رو معمولا با گوشت یا کالباس پر میشه.ولی با اسفناج شما یک رولت متفاوت خواهید داشت که هم مفیده و هم سفرتون رو زیبا میکنه. 

 

 

دستور پخت در ادامه مطلب

برچسب‌ها: اسفناج, تخم مرغ

ادامه مطلب...
نوشته شده در تاريخ جمعه نهم اردیبهشت 1390 توسط اسراء |

آپلود عکس

خرید اینترنتی

فال حافظ

قالب وبلاگ

.: Weblog Themes By Blog Skin :.

آپلود عکس

خرید اینترنتی

فال حافظ

قالب وبلاگ